Как да подобрим скоростта на Wi-F връзката, когато всички са си вкъщи Ограничителните мерки за намаляване на разпространението на коронавируса COVIS-19 означават, че повече хора са си у дома дълго време. Семейства и съквартиранти са си вкъщи през целия ден и работят, учат и се забавляват чрез помощта на Интернет.

Голямото натоварване на домашния Wi-Fi може да доведе до прекъсвания, което е изнервящо за всеки особено, ако му се налага да работи или трябва да проведе важна онлайн среща.

 

Всяка компания иска да реагира правилно в тежки кризисни ситуации, когато е под натиск. Но това умение не се придобва лесно и е добре да се търси опита на другите. Важно е да има изградена стратегия за управление в кризисни ситуации, съветват специалистите – подготовка за събитие, което може никога да не се случи.

Стратегията включва планове за комуникация и съвети как да се реагира в конкретните ситуации, така че ако се случи най-лошото, да сте готови. Какви са тайните на големите компании за справяне с кризисни ситуации

 

Защо Google иска да използва собствени процесори в смартфоните си вместо тези на Qualcomm? Google конкурират водещите производители на смартфони със собствения серия от устройства в премиум сегмента.Традиционно моделите с бранда Pixel дебютират през октомври и са първите с новата версия на Android.

Компанията се старае с всяко следващо поколение да предоставя още по-добри възможности за забавление и фотография на потребителите. За да бъдат в крак с последните трендове в индустрията от Google залагат на актуалния Qualcomm Snapdragon процесор, с който работят и другите флагмани с Android за годината.

 

Sony пуска безплатни PlayStation игри, за да ни накара да си останем вкъщи. Хората по целия свят са в социална изолация, за да помогнат за овладяването и разпространението на COVID-19. Точно заради това Sony проявяват инициатива и пускат някои игрови заглавия безплатно под наслов „Играйте вкъщи“.

По конкретно заглавията, които са публикувани в блога на PlayStation са Uncharted: The Nathan Drake Collection и Jorney. Те ще се предлагат безплатно в магазина на платформата от 16 април в  1 часа след полунощ до 6 май в 1 часа след полунощ.

 

Начините по които можем да се заразим с COVID-19 са няколко, като най-честият е с помощта на ръцете ни.

Докоснали сме повърхност, по която има микроскопични, невидими за човешкото око частици от коронавирус, след като сме консумирали храна с ръцете си, почесали сме носа си или сме се докоснали до очите си. Как смарт часовниците с Wear OS могат да ни помогнат да се предпазим от COVID-19

 

Honor 30 Pro+ е вторият най-добър смартфон за снимки в света след Huawei P40 Pro, според DxOMark Honor 30 Pro+ e името на новият флагман от популярния бранд на Huawеi, който предлага впечатляващи иновации във всеки един аспект.

Смартфонът има 6.57-инчов AMOLED дисплей, който е извит от двете страни и сензор за отпечатък в екрана, който поддържа 90Hz честота за опресняване на кадрите.

 

Очаквайте още интересни новини и видео премиери от Digital.bg.