Samsung и LG вече представиха новото си поколение смартфони от висок клас на МWC 2016 и докато очакваме да стартираме продажбите им на пазара от SanDisk разкриха детайли за последния си иновативен продукт, който може да се превърне в перфектния аксесоар за бъдещите им собственици. компанията използва шоуто в Барселона, за да реализира премиерата на следващото си поколение microSD карти. SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II e много интересен модел, който неговите създатели определиха като най-бързата microSD карта в индустрията досега, информира AndroidPolice.

 

Oсновната причина за това е, че тя осигурява скорост за трансфер на информация от 275МB/s, което е приблизително три пъти по-висока стойност от скоростта за четене на предходното поколение Extreme UHS-1 модели на SanDisk. В същото време при четене на данни тя е около 100MBps, което я прави изключително подходяща за пренос на видео с Full HD или 4K резолюция от собствениците на дронове, фотоапарати или смартфони. Новите microSD карти на компанията поддържат Class 10 и UHS Speed Class 3 (U3) и се отличават с още няколко много атрактивни характеристики. 

 

Според официалните данни на SanDisk издръжливостта е водещо тяхно предимство, тъй като те са устойчиви не само на удар и високи температури, но могат да издържат потапяне във вода и облъчване с рентгенови лъчи. Компанията смята да продава на пазара конфигурации с 64GB и 128GB вградена памет, с които да отговорят по най-добър начин на все по-високите нужди на потребителите. Доставките на най-бързите microSD памет карти стартират до края на второто тримесечие, като цената на по-малкия модел ще е €165, докато версията със 128GB ще може да се купи за €270.

 

Вижте как да изберем microSD карта