По време на провелото се не отдавна в Лас Вегас изложение CES 2016, станахме свидетели на премиерата на нов бутиков суперкар. Става дума за Bentley Continental GT V8 S. Сам по себе си, той е уникално творение на автомобилната инженерна мисъл, но по-интересното в случая е, че по него Bentley са работили в сътрудничество с тунинг ателието Mulliner и аудио гиганта Monster. От тук идва и специфичното име на лимитираната серия която до момента е произведена само в една единствена бройка – „Monster by Mulliner”. Така на едно място са събрани възможно най-луксозното от бързите спортни автомобили и най-доброто като качество на интериорното озвучение.

 

 

От Monster съобщават, че аудио системата на автомобила използва уникална технология, която до този момент никой не е виждал и чувал. Нейната мощност е 3400 Вата. В купето са интегрирани общо 16 ръчно изработени говорителя, които лично е настроил шефа на компанията -  Noel Lee, добавяйки девиза на компанията си "Always Lead, Never Follow".

 

 

В купето на Continental GT –то могат да бъдат намерени и фирмените слушалки Monster 24K gold, за които е предвидено специално място.

 

 

В дизайна на интериора Mulliner също са вложили много. Те са използвали естествени кожи Hotspur и Beluga, кедрово дърво с Piano Black покритие и 3D гравюри върху алуминиеви елементи.

 

Вижте още: Как да добавим над 100 часа свободно време към живота си