Mтел полагат основите на нова ера в своята дългогодишна история с промяната на юридическото си име на "A1 България" ЕАД. Ребрандирането на първия GSM оператор в страната ще допринесе за навлизането на още по-добри и иновативни продукти за потребителите. Името А1 ще е обвързано с подобряване на инфраструктурата на телекома и с желанието им да направят модерните технологии максимално достъпни за всички. Днешното събитие е най-голямата промяна в историята на мобилния оператор, който вече се приобщава официално към основния бранд на своя собственик A1 Group.

 

 

А1 ще се вслушва още повече в желанията на клиентите си, за да се утвърди като още по-добър доставчик на телекомуникационни и информационни услуги от ново поколение. А1 Group е член на четвъртата най-голяма група в този сектор, Аmerica Movil и това ще донесе много ползи на съществуващите и нови клиенти на оператора. Потребителите ще имат ексклузивен достъп и пряка полза от силния международен бранд, най-модерните технологични решения в света на комуникациите и синергиите на една от най-големите корпорации в световен мащаб. Очакват ни много вълнуващи изненади и подаръци от А1.

 

 

Преди да преминем към атрактивните комплименти, които са подготвили А1 е важно да уточним, че смяната на името не води до никакви административни промени за сегашните клиенти. Сроковете на договорите, SIM картите, телефонните номера, таксите за минута и мобилен интернет и включения безплатен трафик и разговори остават идентични и след въвеждането на бранда А1 в България. Спорните канали на телекома вече ще се казват MAX Sport 1 и Мax Sport 2. Всеки клиент на A1 ще има как безплатно да тества всеки един от новите продукти и услуги до края на юни.

 

 

Клиентите на телевизионните пакети ще имат възможността да гледат безплатно над 210 канала през уикендите на предстоящия месец. Предвидени са отстъпки на стойност до 50% за подбрани устройства във физическите магазини и електронния портал A1.bg, които важат до 31 май. А1 ще зарадва клиентите с допълнителни промоции на фиксирани услуги, които предлагат повече програми на специални цени. Всеки абонат, който стартира приложението на телекома Моят А1 автоматично получава 10 000 МB трафик на мобилен интернет, който е валиден за период от един месец.

 

 

А1 няма да се ограничи дотук и ще представи собствена платформа за стрийминг на музика с разнообразен каталог от над 30 млн. парчета на водещи изпълнители и специална селекция за български песни подредени в различни жанрове. Очаква се телекома да представи и дигитален портфейл, който ще улесни извършването на плащания за всичките си услуги онлайн или с POS терминал. Плановете на телекома предвиждат стартирането на първата кредитна карта с този бранд в страната, както и нова линия смартфони с името A1 One Unlimited с гаранция от 36 месеца вместо стандартните 24 месеца.

 

Още от Digital: Ето къде ще има 4.5G в България от Мтел