В продължение на цели три месеца, клиентите на Мтел ще имат  възможност да получат безплатен 30 дневен пробен период за 3 GB мобилен трафик до Viber, както и да свалят напълно безплатно над 350 пакета със стикери във водещото чат-приложение по време на тримесечни период на съвместната промоция.  Това бе обявено на пресконференция от Райна Андонова, мениджър "Мобилни услуги и бизнес партньорство" в Мтел и Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.

 

 

Интересно е да се отбележи, че мобилният трафик от мрежата на Мтел към Viber  е над 9 TB на месец. Настоящото сътрудничество ще позволи на българските клиенти да имат достъп до над 7000 стикери на Viber безплатно в рамките на три месеца, като след това те ще останат техни за постоянно. Това е първо по рода си партньорство, което ще предостави на милионите ни потребители в България възможността да използват до 3 GB мобилен интернет към Viber в мобилната мрежа на Мтел напълно безплатно чрез активирането на Viber екстрата към избран от тях Мтел тарифен план.

 

Какво трябва да знаем за Атанас Райков

Между 1-ви ноември и 31-ви януари клиентите на Мтел ще имат възможност да тестват безплатно за 30 дни допълнителния пакет Екстра Viber към избран от тях тарифен план на Мтел. Така те ще получат 3 GB мобилен Интернет към Viber и 100 MB към други дестинации. Включените в момента 2GB безплатен интернет трафик към мобилното приложение във всички планове Мтел безкрай ще продължат да бъдат активни и занапред. В допълнение към партньорството Мтел ще подпомогне инициативата на Viber „MY CITY, MY VIBE”, която кани художници и творчески умове да създадат оригинални стикери, вдъхновени от любимия си международен град. Авторите се насърчават да представят три оригинални проекта, които изваждат на показ положителните вибрации и ярката индивидуалност на любимия им град.