Компанията предизвика голям интерес около себе си с премиерата на модерната версия на легендарния модел. Вече ви информирахме, че Motorola Razr (2019) с гъвкав дисплей ще се продава от 9 януари за $1500. Устройството се различава със своя дизайн от конкурентните предложения на Samsung и Huawei, като е много вероятно Moto Razr (2019) изцяло нова продуктова категория. Инженерите на Motorola вече експериментират с различни подобрения в следващата версия на смартфона.

 

 

Данни от LetsGoDigital разкриват, че компанията е регистрирала на патент с името "Cumulative Sensor in Foldable Phone". От документите разбираме, че Motorola Razr 2 ще се сгъва отново в хоризонтална посока и ще запази дизайнерските линии на своя предшественик. Новото устройство ще разполага по четири сензора, разположени в горната и долната част около дисплея, които могат да се използват от потребителите като виртуални бутони, съобщава PhoneArena.

 

 

По този начин Motorola Razr 2 ще е в състояние да извършва 20 различни функции и да разпознава същия брой жестови команди, чрез сензорите около екрана. Така потребителите ще могат да управляват работата на устройството независимо дали дисплея е отворен или затворен. Интеграцията на сензорите ще предостави още по-удобен начин да работите с Motorola Razr 2, който ще има и сензор за отпечатък в самия екран. Премиерата вероятно ще е края на следващата година.

 

Още от Digital: Продажбите на гъвкави смартфони ще достигнат 240 млн. до края на 2028г.