Гъвкавият смартфон на Motorola предизвика голям интерес сред потребителите, тъй като за разлика от Huawei Mate X и Samsung Galaxy Fold все още не сме виждали финалния му дизайн. Устройството представлява модерна версия на легендарния Moto RAZR и се очаква да бъде представен преди края на годината. Oт Motorola планират да стартира продaжбите на смартфона в празничния сезон през декември, потвърждава нова информация на TechRadar.

 

Моtorola RAZR (2019) e oбект на много спекулации през последните месеци и ще опита да привлече внимание със своя ретро "Clamshell" дизайн, който бе популярен преди повече от десетилетие. Много е вероятно през декември да са налични ограничени количества, като по-мащабната дистрибуция ще е в началото на 2020г. Уникалният дизайн и очаквания хардуер на Morotola RAZR (2019) ще го позиционират в същия ценови клас като Huawei Mate X и Samsung Galaxy Fold.

 

 

Motorola RAZR (2019) ще може да се купи на европейския пазар на цена от €1500. Това е по-ниска стойност от конкурентните модели, но въпреки това е доста сериозна сума дори и за премиум сегмента. Все пак aктивността на потребителите, носталгията по оригиналния модел и иновациите в модерната версия смартфон могат да го превърнат в популярен избор през коледните промоции. Остава да разберем и какви ще са пълните спецификации на Motorola RAZR (2019).

 

Още от Digital: Снимки разкриват дизайна на гъвкавия смартфон Моtorola RAZR (2019)