Вижте още видео ревюто на смартфона Motorola Moto G100

Motorola Moto G50 5G е смартфон с краси дизайн и много добри технически характеристики, които не са постигнати за сметка на висока цена, а точно обратното. Това е модел, който за малко пари, предлага много повече от очакваното.

Окомплектовката на кутията включва смартфона, книжки с инструкции, игла за отваряне на SIM слота, USB Type-C кабел, бързо 15W зарядно и прозрачен силиконов кейс.

Moto G50 5G има две цветови разновидности Steel Gray и Aqua Green. Корпусът му е направен от поликарбон, който ефектно имитира стъкло върху гърба и метал по периферията. Размерите на тялото са 164.9мм на 74.9мм. Дебелината на профила е точно 9мм, а теглото е 192гр.

 

 

Смартфона поддържа 5G мрежи е Dual SIM, като слота се изважда с игла и е от хибриден тип. Тоест в него може да се поставят или 2 SIM карти или едното гнездо да е заето от micro SD.

Motorola Moto G50 5G вече се предлага в България, като цената му е около 500 лева. Модела е чат от портфолиото на някои от родните телекоми, като при тях, с договор към мобилен план цената спада до наполовина по-малко.