Благодарение на видео ревютата, които Digital.bg им посвети, вече познавате добре смартфоните Motorola Edge 20 и Motorola Edge 20 Pro.

Модели, които нагледно успяха да ни покажат, че не е задължително един флагман смартфон да има баснословно висока цена, за да може в замяна на нея да ни предложи красив модерен дизайн и топ технически характеристики.

 

Правим сравнение между камерите на двата смартфона Motorola Edge 20 и Edge 20 Pro

 

При серията Edge 20 обаче има още едно голямо преимущество и то е, че в нея Motorola са включили цели три модел, като целта е всеки от тях да може да покрие нуждите на определена потребителска група.

В тази кутия стои най-ценово достъпният от всички Edge 20 - Lite моделът, който ще се продава в България с цена под 700 лева.

 

 

Решихме да тестваме този смартфон обстойно, за да можем адекватно от първо лице да ви отговорим на въпроса “Заслужава ли си?” Предвид обаче, че това е модел базиран на концепцията на флагмана на серията Edge 20, очакванията ни са големи, защото вече останахме приятно изненадани от възможностите, както на Edge 20, така и на топ модела Edge 20 Pro.