Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
3 резултата за microsoft surface duo
видео
Какво знаем в аванс за смартфона Microsoft Surface Duo - Цена, иновации, дизайн и технически характеристики (Видео)
Какво знаем в аванс за смартфона Microsoft Surface Duo - Цена, иновации, дизайн и технически характеристики (Видео)
Специфичното при него е, че докато другите производители се опитват да решат всички проблеми, които произхождат от двойният сгъващ се дисплей, Microsoft остават традиционалисти и оставят двата дисплея отделни един от друг.
Microsoft
Microsoft Surface Duo и  Surface Neo са устройства с Android OS и Windows 10X, които ще се продават в края на 2020г.
Microsoft Surface Duo и Surface Neo са устройства с Android OS и Windows 10X, които ще се продават в края на 2020г.
Вече ви информирахме, че Windows 10X e новата операционна система за устройства с два дисплея на Microsoft. Голямото събитие на компанията бе свързано и с премиерата на още два атрактивни продукта. Това са Surface Neo и Surface Duo, които представляват най-сериозния опит на Microsoft в сегмента на устройства са два дисплея. Tака например  Microsoft Surface Duo разполага с два 6.5" екрана и работи под управлението на Android, което е доста интересно решение и поддръжка за стилусите Surface Pen.     В предната част има селфи камера, която може да се използва за провеждане на видео разговори. Двата дисплея на устройството са разделени от 360-градусова стойка, която позволява да работите със Surface Duo, независимо дали е отворен или затворен. По този начин потребителите ще имат пълната свобода да го използват като по-малък смартфон или да разгърната интерактивната повърхност и да го превърнат в таблет. Продажбите ще стартират през 2020г.     Другият нов продукт е Surface Neo, който има по-големи размери и може да се определи като сгъваем лаптоп. Този модел има два 9-инчови сензорни дисплея и подобна 360-градусова рамка в средата, както Surface Duo. В разгънато положение двата екрана се сливат в 13-инчов екран. Microsoft Surface Neo може да се използва с Bluetooth мишка и ще се продава с допълнителна клавиатура. Устройството работи с Windows 10X и също ще е налично на пазара през 2020г.     Още oт Digital: Microsoft ще предоставят платени ъпдейти за Windows 7 до 2023г.
MIcrosoft Surface Duo
Какво ще представлява Android смартфона с два дисплея Microsoft Surface Duo
Какво ще представлява Android смартфона с два дисплея Microsoft Surface Duo
Microsoft изненадаха доста анализатори и потребителите с премиерата на концепцията за Surface Duo. Атрактивен хибрид, който има два дисплея с механизъм в средата, позволяващ да ги сгъвате по подобие на тефтер или книга. Компанията смята, че така може да предложи най-доброто между дизайна и функционалността на смартфоните и таблетите.  Първоначалните планове предвиждаха официалните продажби на Microsoft Surface Duo да стартират през празничния сезон в края на 2020г. Световната пандемия от COVID-19 почти сигурно ще отложи представянето за следващата година. Въпреки това се оказва, че компанията не се отказала от този проект.  В интернет дори се появиха допълнителни детайли за хардуер, който ще предложи първия смартфон с два дисплея на Microsoft. Tака например разбираме, че екраните ще бъдат с идентична големина от 5.6 инча и ще поддържат максимална резолюция от 1800х1350 пиксела. За максимално улеснение на потребителите е предвидена и поддръжка за Surface Pen стилусите. По този начин ще можете по-лесно да въвеждате текст и да навигирате съдържанието в различните менюта от интерфейса на Microsoft Surface Duo.     Инженерите на Microsoft се надяват да намалят дебелината на устройството до едва 4.8 милиметра. Така ще го направят осезаемо по-тънък от модерните смартфони и ще създадат впечатлението, че Surface Duo всъщност представлява дигитален бележник с голям и по-удобен дисплей.  Служителите на Microsoft вече имат достъп до прототипи на устройството, които могат да тестват в ежедневието си и да предоставят обратна връзка за подобряването на софтуера. Surface Duo работи с Windows 10 X. Това е версия на операционната система, която е предназначена специално за смартфони с два дисплея.  От WindowsCentral информират, че плътността на пикселите на дисплеите ще бъде 401ppi при съотношение на екрана от 21:9. Вградената батерия ще бъде със заряд от 3460mAh и ще предлага поддръжка за бързо зареждане. Хибридното устройство ще се захранва от Qualcomm Snapdragon 855 процесор, който е допълнен от 6GB RAM и 64GB/256GB вградена памет. Камерата ще бъде с 11-мегапикселова резолюция при размери на пикселите от 1.12um и f/2.0.   Още от Digital: Microsoft разработват гъвкав смартфон с три дисплея
DMCA.com Protection Status