Мicrosoft полагат много усилия да превърнат Outlook в единствената платформа, от която се нуждаете, когато искате да си комуникирате с имейли, но също да се възползва и от потенциала компанията Sunrise, която вече бе придобита от еня. Добър пример в това отношение са новите Calendar Apps, които ви позволяват да виждате задачи и бележки от различни източници, сред които Evernote, Facebook и Wunderlist. Интеграцията на тези три услуги, които се радват на голяма популярност сред потребителите е интересно решение, но също така е обещание, което Microsoft вече прави, информира AndroidPolice.

 

Включването на поддръжка за Evernote например означава, че всеки от нас ще може да отваря своите бележки и напомняния директно от своя календар в Outlook, което ще им спести време. Oт друга страна интеграцията на Facebook пък също е полезна, тъй като така ще имате достъп до събитията и рождени дни на приятелите ви в социалната мрежа, директно от Microsoft Outlook. Tрябва да отбележим също, че всяка една от тези услуги предлага допълнителни плъгини, с които да се възползваме максимално от тяхната функционалност в своите профили. 

 

Можем да сме сигурни, че тези нови инструменти ще превърнат Microsoft Outlook в още по-популярна платформа както за обикновените потребители, така и за бизнес средите. Въпрос на време е да разберем дали това ще позволи на компанията да се конкурира успешно с другите имейл услуги в интернет, като Yahoo Mail и Gmail. Мicrosoft също така обещаха в следващите месеци да ни предоставят още нови ъпдейти, с които да подобрят работата на Outlook. 

 

Вижте как да използваме няколко различни електронни подписа в Microsoft Outlook