Собствениците на устройства с Windows знаят, че независимо от усилията, които полагат винаги могат да станат жертва на неочакван проблем. Microsoft понякога нарушават работата на някои приложения с новите си софтуерни ъпдейти, а е възможно компютъра да не е конфигуриран правилно.

 

1. Kак да отстраним аудио проблеми в Windows

Не на последно място липсата на подходящи драйвери в системата може да причини проблеми с възпроизвеждане на аудио и видео. Ако изпитвате проблеми със звука на своето устройство с Windows има няколко неща, които може да направите и да възстановите нормалната работа на компютъра. 

 

 

2. Apple предупреждават да не затваряме MacBook, ако използва покритие за камерата

Сигурността на личната информация е приоритет за все повече потребители, което ги кара да бъдат по-предпазливи и да предприемат повече мерки, за да се предпазят. Един от най-уязвимите компоненти на лаптопите са вградените им камери, което е причината доста хора да използват специални покрития. 

 

 

3. Кодовото име нa Samsung Galaxy S30 е Galaxy U

Samsung се подготвят усилено за премиерата на Galaxy Note 20, която ни очаква на 5 август. Корейският производител също така вече е започнал работа над следващия си смартфон от премиум клас. Според информация на популярния блогър Ice Universe кодовото име на Samsung Galaxy S30 е Galaxy U.

 

4. Китайски производител ще конкурира AMD и NVIDA с нова генерация видео карти

AMD и NVIDIA са най-популярните производители на видео карти в индустрията и от дълги години са най-големия източник на иновации в този сегмент. Още през 2017г. от Intel разкриха плановете си да станат по-влиятелен фактор в тази пазарна ниша с нова серия хардуер, който да конкурира AMD и NVIDIA. 

 

 

5. Вижте какво може първото в света 120W зарядно за смартфони (Видео)

Едва ли има потребител, който да не иска да работи повече време със смартфона с едно зареждане на батерията. За много хора с динамично ежедневие също така е важно да могат максимално бързо да захранят устройството си, когато са в движение.