Вижте още: Luxo Ripple USB Type-C кабел с Ергономичен Дизайн

 

Днес на пазара се предлагат много различни аксесоари за смартфони, но бихте ли облекли своя смартфон с нискокачествен кейс или да го заредите с лош USB Type-C кабел. Отговорът по-скоро е отрицателен, защото човек който е дал не малко пари за хубав смартфон, едва ли би рискувал да го повреди с нещо нискокачествено.

 

 

В това свое ревю екипът на Digital.bg ще ви покаже един висококачествен Intelligent Protection кабел  на луксозната марка Luxo която от скоро предлага продуктите си в България. Това е серията Luxo Velocity, която бранда предлага и в Lightning вариант за Apple iPhone.  

 

 

Луксозен универсален кабел за зареждане и пренос на данни

 

Кабелът на Luxo е по-дълъг от стандартното - измерваме цели 120см. Като това не трябва да ви притеснява, че ще доведе до оплитане или пречупване на проводника. Здравата текстилна оплетка го предпазва добре и е със структура която няма да позволи ако бързо го приберете в джоба си, след това да е преплетен. А по-дългият кабел има и много съпътстващи преимущества пред по-късия. 

 

 

Velocity е универсален кабел, подходящ за повечето нови модели смартфони и таблети

 

Гледайки пълноразмерният USB порт в единия край на кабела ни прави впечатление златното му покритие. Както се досещате, това не е направено от производителя за красота, макар че наистина изглежда яко. Благородният метал гарантира много по-качествена връзка, която неминуемо се отразява добре на скоростта за пренос на данни и на зареждането. Освен това Luxo Velocity поддържа 2.4A High-speed Charging и е съвместим с повечето оригинални зарядни за бързо зареждане.Самите жакове на кабела на Velocity са направени от здрава софт тъч пластмаса, която в края си има гумиран преходник, непозволяващ пречупване на проводника вътре при кривене. 

 

 

За щастие на потребителите при луксозните аксесоари на Luxo, високото качество не кореспондира с прекалено висока цена. Повече подробности за Velocity, за цветовите му разновидности, цени и предлаганият асортимент от други модели кабели и протектори за смартфони на новата марка, можете да намерите на официалната интернет страница на www.Luxo.bg