Вижте още Видео ревюто на Luxo Terrific - Твърд кейс за iPhone 7 и iPhone 7 Plus 

 

Днес на пазара се предлагат много различни аксесоари за последните поколения Apple iPhone, но бихте ли облекли или заредили своя смартфон нискокачествен кейс или Lightning кабел.  Отговорът по-скоро е отрицателен, защото човек който е дал не малко пари за лимитираната червена 128GB версия на iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, едва ли би рискувал да го повреди с нещо нискокачествено.

 

Красив, здрав и надежден USB Lightning кабел за последната генерация мобилни устройства на Apple

 

В това свое ревю екипът на Digital.bg ще ви покаже един качествен Lightning кабел на луксозната марка Luxo която от скоро се предлага в България. Luxo Velocity - който в червената си версия идеално допълва iPhone 7 Red, базово идващ с бяло зарядно. 

 

 

Кабелът на Luxo е по-дълъг от стандартното - измерваме цели 120см. Като това не трябва да ви притеснява, че ще доведе до оплитане или пречупване на проводника. Здравата текстилна оплетка го предпазва добре и е със структура която няма да позволи ако бързо го приберете в джоба си, след това да е преплетен. 

 

Кабелът Luxo Velocity поддържа 2.4A High-speed Charging

 

Гледайки пълноразмерният USB порт в единия край на кабела ни прави впечатление златното му покритие. Както се досещате, това не е направено от производителя за красота, макар че наистина изглежда яко. Благородният метал гарантира много по-качествена връзка, която неминуемо се отразява добре на скоростта за пренос на данни и на зареждането. Освен това Luxo Velocity поддържа 2.4A High-speed Charging. Самите жакове на кабела за направени от здрава софт тъч пластмаса, която в края си има гумиран преходник, непозволяващ пречупване на проводника вътре при кривене. 

 

 

За щастие на потребителите при всички луксозни аксесоарите които предлага марката Luxo, високото качество не кореспондира с прекалено висока цена. Повече подробности за предлаганият асортимент от новата марка и цени, можете да намерите на официалната им интернет страница www.Luxo.bg