Вижте още: Luxo Kачествени аксесоари за iPhone и Samsung на изгодни цени

 

Всеки познава добре смартфоните на Apple, през годините iPhone се е превърнал в имиджова икона на която много марки подражават. Последните модели от именитата поредица са iPhone 7 и 7 Plus. Като модерни представители на високият ценови клас, те съвсем логично имат нужда от също толкова ефектни, висококачествени и луксозни аксесоари

 

Luxo предлагат богата гама от качествени аксесоари за iPhone 7 и iPhone 7 Plus

 

Критерии на които отговарят аксесоарите на Luxo, нова за България марка която Digital.bg ви представи неотдавна в кратко видео ревю, линк към което ще намерите над тази статия. Кейсовете от Terrfic Series са част от асортимента на Luxo. Те се предлагат в два варианта, съответно за iPhone 7 и за по-големият iPhone 7 Plus. Цветовете между които можете да избирате са общо 5 – сребрист, сив, матирано черен, червен, златен и Rose Gold.

 

 

За разлика от повечето аксесоари за iPhone които се предлагат в България, още опаковката на Terrfic Series подсказва, че протекторът който се крие вътре ще е достатъчно качествен. Отваряйки кутията ни очаква приятна изненада - послание написана със златни букви на пергаментна хартия "Прекрасно пътешествие заради теб!" Да, Terrfic са изключително подходящи за хора с динамичен начин на живо които искат едновременно да предпазят смартфона си, но не и да го загрозяват с прекалено дебел кейс за iPhone. При този основата е направена от матирана гумирана пластмаса която обхваща целите ъгли и периферната част на айфона ви. Така при евентуално изпускане вероятността за счупване е много по-малка. Отделно конструкцията подсилва тази алуминиева плочка, която се захваща за гумираната част посредством 22 пина които можете да видите във вътрешността.

 

Terrific има прецизната механична конструкция която защията смартфона

 

След като сложим кейса на своя iPhone7 Plus можем да споделим, че телефона не се усеща с прекалено уголемен размер в ръката ни. По-скоро има промяна в качеството на захвата. Както знаем един от големите недостатъци на изцяло алуминиевият корпус на iPhone е, че се пързаля в ръката ни. Сега благодарение на гумената повърхност проблемът се счита за решен. Отделно както знаем двете камери върху гърба на iPhone 7 Plus стърчат милиметър над общата равнина, като по този начин има опасност лещите им да бъдат издраскани след време. Слагайки този кейс, те вече са защитени.

 

 

По всичко личи, че кейсовете от серията Terrfic на Luxo са с доста високо качество, но дали то е пропорционално на цената им? Това ще разберем на официалният сайт на марката www.Luxo.bg