Вижре още видео ревюто на Luxo Terrific - Твърд кейс за iPhone 7 и iPhone 7 Plus

 

Ако често ви се налага да пътувате в командировка и имате Apple iPhone и таблет с Android , ще трябва всеки път да носите със себе си две отделни зарядни, защото както знаем Apple имат свой собствен Lightning стандарт при който жака е доста по-различен от масовият microUSB който се използва не само при смартфони и таблети, но и при множество други технологични джаджи.

 

 

Рационално решение на проблема обаче има и това в 2 in 1 Sword серията мултифункционални кабели на марката Luxo. Нова за България марка висококачествени луксозни аксесоари за смартфони която Digital.bg ви представи обзорно неотдавна.  

 

Luxo имат богата гама от качествени аксесоари за iPhone и Samsung на изгодни цени

 

Sword има масивни метални жакове при които Lightning се откачва по много ефектен начин който не му позволява да бъде загубен когато използвате кабела с microUSB накрайника. Самият универсален кабел също е доста сериозен и предполага безпроблемна дългогодишна експлоатация. Той е направен от дебела гума с правоъгълна форма която не позволява преплитане и бързо износване.

 

 

Тестовете ни показват, че след обстойни опити за пречупване и прищипване, цялостта на кабела не се нарушава и не наблюдаваме деформации.  Целият универсален кабел е дълъг 100см и ако искате да го сгънете, Luxo са ви улеснили със специален силиконов колан който е закрепен за кабела. 

 

Sword поддържат 2.4A Fast Carging зареждане

 

Цветовите разновидности в които се предлага Sword Series са общо три - червена, бяла и черна, като във всеки един от случаите, жаковете са сребристи. Освен, че поддържа 2.4A Fast Carging зареждане, 2 в 1 кабелът при свързване към тестовият ни Apple iPhone 7 Plus 256GB, на екрана му не се появява съобщение, че използвате неоригинално зарядно.

 

Цена

Дели цената на Sword серията на Luxo е толкова висока колкото качеството ѝ, можете да разберете след като посетите официалният сайт на марката www.Luxo.bg Там ще намерите още интересни Lightning кабели и други луксозни аксесоари за iPhone и други топ модели смартфони.