Вижте още: Luxo Velocity - Lightning кабел за iPhone и iPad с Изгодна Цена

 

Днес новите модели смартфони имат USB Type-C за зареждане и пренос на данни. Практиката показва, че използваме кабела който получаваме базово с устройствата си средно по един път на денонощие, като това след време често води до нарушаване на покритието, пречупване или друга повреда. Заради пренасяне между дома, работното място и автомобила, тези кабели също често се губят.  В такъв случай прибягваме към покупката на нов USB Type-C кабел. Възможностите които имаме са хиляди, но един съвет, винаги залагайте на качествени аксесоари, за да не съжалявате последствие. Точно такива ни предлага появилата се наскоро в България марка Luxo, с портфолиото на която Digital.bg обзорно ви запозна в отделно видео. "Luxo Kачествени аксесоари за iPhone и Samsung на изгодни цени" А това е нейния висококачествен Type-C кабел от серията Luxo Ripple.

 

Luxo Ripple USB Type-C е кабел за зареждане и пренос на данни за повечето нови модели смартфони 

 

Първото нещо което ни прави впечатление при него е луксозната кутия, в която производителя не е пестил от качествени материали. Това автоматично ни говори много и за качеството на самия продукт който се крие вътре в нея. Той е не по-малко луксозен аксесоар.  Още наименованието му подсказва, че някъде по кабела ще има вълнички. С такава нестандартна форма са металните жакове в двата края.

 

 

Алуминият е здрав и предполага дългогодишна безпроблемна експлоатация. Същото можем да кажем и за оплетката на дългия 100см кабел. Тя пък е направена от гъста медна нишка, която не само е красива, но и не позволява преплитане когато носим Luxo Ripple без да сме го навили в чанта или джоб. Ако пък решите да го навиете, Luxo са добавили един много полезен и елегантен елемент - кафяв кожен колан с две степени на стягане.

 

 

Високото качество на даден продукт не е 100% задължително да бъде съпроводено и от непосилна за потребителите висока цена. Това е философията която следват Luxo. Колко струва техният Ripple USB Type-C кабел и в какви цветове се предлага в България той, можете да разберете от официалният сайт на бранда www.Luxo.bg