Вижте още: Luxo Ripple USB Type-C кабел с Ергономичен Дизайн

 

Високият клас смартфони имат нужда от висококачествени и луксозни аксесоари на поносима цена - това е философията на представената наскоро в България марка Luxo която предлага в портфолиото си богат асортимент от Lightning кабели за iPhone и USB Type-C с които се зареждат по-голямата част от новите модели смартфони. Една от сериите на бранда се казва Luxo Puff Type-C – какво е по-специалното при нея, ще разберете в това ревю на Digital.bg

 

Luxo Puff USB Tupe-C кабелът е с луксозна опаковка

 

Първото което се набива на очи е стилната и качествена опаковка, тя подсказва, че вътре ни очаква не по-малко качествен продукт. Puff Type-C кабелът има гумирано релефно покритие, което го предпазва от нараняване и деформиране след пречупване. Материалът е такъв, че дори да приберете кабела в джоба си без да го навиете, последствие той няма да е преплетен.

 

Универсалният кабел Luxo Puff Type-C е дълъг 150 сантиметра

 

Едно от големите преимущества на Puff кабелите на Luxo е дължината им. Ако базовият кабел с който върви в комплект телефона ви е дълъг точно метър, то при този тук имаме с 50% повече. Много удобно решение, особено когато ви се налага често да пътувате - знаете, че контактите на летището или в хотела почти винаги са на неудобно далечно разстояние и все не ви достигат няколко сантиметра. Е с дългият 150см Puff можете да смятате проблема за решен. Като имайте предвид, че дължината му не оказва отрицателно влияние на скоростта за пренос на данни или на качеството на зареждане. В спецификациите на кабела производителят е написал, че поддържа дори 2.4A бързо зареждане. Тестовете ни потвърждават това. 

 

 

Двата жака в краищата на кабела на Luxo в основата си са направени от гумирана пластмаса, която не позволява при често прегъване, кабела да се нарани. Върху пластмасата пък има красив алуминиев обков който я предпазва от повреди и придава премиум излъчване на продукта.

 

Цена

Кабелът може да бъде намерен в общо 3 цветови разновидности – синя, бяла и розова. Приятна изненада която ни поднасят Luxo е, че макар аксесоарите ѝ да са луксозни и висококачествени , цента им не е прекалено висока. Целият асортимент от продукти за топ модели смартфони на бранда и цените им, можете да намерите на официалната страница на www.Luxo.bg