Вижте още видео ревюто на Luxo Glitter - Lightning кабел за iPhone с MFI сертификация

 

Високият клас смартфони имат нужда от висококачествени и луксозни аксесоари на поносима цена - това е философията на представената преди няколко дни марка Luxo. В обзорно видео ревю Digital.bg вече ви запозна с какви аксесоари тя стартира продажбите си у нас, но сега е време да разгледаме по-детайлно някои от тях. Това на екраните ви са моделите от серията Luxo Puff. Какво е по-специфичното при тях, останете онлайн в следващите минути и ще разберете.

 

Luxo Puff Lightning кабела се предлага в розов, бял и син цвят

 

Първото което се набива на очи е стилната и качествена опаковка, тя подсказва, че шансът вътре да се крие също толкова качествен продукт е доста голям. Предположението ни се оказва вярно. Puff кабелът има гумирано релефно покритие, което го предпазва от нараняване и деформиране след пречупване. Материалът е такъв, че дори да приберете кабела в джоба си без да го навивате, последствие той няма да е преплетен.

 

Универсалният кабел за iPhone и iPad на Luxo е дълъг 1.5 метра

Едно от големите преимущества на Puff Seriess кабелите на Luxo е дължината им. Ако базовият Lightning кабел е дълъг точно метър, то този тук е с 50% по-дълъг. Много удобно решение, особено когато ви се налага често да пътувате - знаете, че контактите на летището или в хотела почти винаги са на неудобно далечно разстояние и все не ви достигат няколко сантиметра. Е с дългият 150см Puff можете да смятате проблема за решен. Като имайте предвид, че дължината му не оказва отрицателно влияние на скоростта за пренос на данни или на качеството на зареждане. В спецификациите на качествените кабели за iPhone производителят е написал, че поддържат дори 2.4A Fast Charging. Тестовете ни потвърждават това. 

 

Luxo Puff Lightning кабела за iPhone поддържа 2.4A Fast Charging

 

Основната част от Lightning и пълноразмерното USB са направени от гумирана пластмаса, която не позволява при често прегъване, основата на кабела да се нарани. Върху пластмасата пък има красив алуминиев обков който пък предпазва нея. Обърнете внимание сега на този малък праг на порта за зареждане. Целта му е да гарантира достъп до Lightning входа дори когато вашия  Apple iPhone е облечен с предпазен кейс.

 

 

Кабелът може да бъде намерен в общо 3 цветови разновидности – синя, бяла и розова. Приятна изненада която ни поднасят Luxo е, че макар да са луксозни и висококачествени техните аксесоари, цента им не е непоносима за потребителите. Целият асортимент от продукти за топ модели смартфони на бранда и цените им, можете да намерите на официалната страница www.Luxo.bg 
 

Вижте още Какви са новостите в iPhone 8 и iPhone 8 Plus