Вижте още: Luxo Cavalry - Висококачествен USB Type-C универсален кабел

 

Чл. 104а. от Закона за Движение по Пътищата гласи „На водача на моторно превозно средство е забранено да използва мобилен телефон по време на управление на превозното средство, освен при наличие на устройство, позволяващо използването на телефона без участие на ръцете му.” Глобата за това нарушение е 6 контролни точки и 50лв. Luxo Navigator е именно такова устройство, което ще ви спести много пари от глоби, нерви, време и не само – това висококачествено HandsFree е доста по-различно от повечето останали които днес се предлагат на пазара.

 

 

Всичко започва от кутията, която е луксозна и идеална за подарък. Вътре намираме безжичният Wireless Bluetooth Luxo Navigator, кабел за зареждане и тези три накрайника с различен размер. Така можете да изберете най-удобният и добре пасващ на ухото ви. Поставянето върху хендсфрито става много лесно, тъй като материалът от който са направени накрайниците е много здрав и еластичен силикон. Освен това той е противоалергичен и антимикробен, така че дори часове да държите Luxo Navigator в ухото си, няма да изпитате дискомфорт, сърбеж или спарване. Освен това цялото устройство „Свободни ръце” тежи едва 3гр и само след няколко минути, забравяте, че е на главата ви. Допълнителното фиксира Navigator и той стои без да се поклаща.

 

 

Основното тяло на луксозният аксесоар за смартфони на Luxo е направено от алуминий, като цветовите разновидности са черно и розово злато.

 

Безжично Хендсфри

Връзката между смартфона ви и Luxo Navigator става безжично чрез Bluetooth 4.1. Това ви гарантира чист звук и по-ниска консумация на електроенергия. В същото време дори телефонът ви да остане в колата а вие излезете извън нея, връзката между двете устройства ще се запази на до 10 метра разстояние. Хендсфрито се зарежда чрез microUSB входа тук и може да работи до 4 дни преди следващото зареждане.

 

 

Самото свързване между Luxo Navigator и смартфона ви става много лесно. Задръжте бутона тук и включете устройството свободни ръце, активирайте Bluetooth на смартфона си и открийте Navigator от падащото меню. Вече сте готови да провеждате разговори.

 

 

Повече подробности за богатия асортимент от продукти които предлага новата за България марка Luxo, можете да намерите в официалната интернет страница на бранда www.Luxo.bg