Вижте още видео ревюто на смартфона Samsung Galaxy Note8 - Дизайн, Дисплей и Цена

 

Днес почти всички хора използват смартфони, като голяма част от тях са флагмани на известни марки като Apple, Samsung, LG, Sony или пък Huawei. Общото между тях е, че нови, красиви и качествени. Същото можем да кажем и за всички тези луксозни аксесоари за мобилни телефони на Luxo с които Digital.bg ще ви запознае обстойно в поредица от видео ревюта.

 

Luxo произвеждат качествени акседсоари за iPhone и Андроид смартфони

В портфолиото на Luxo влизат широка гама специални протектори и нестандартни кейсове за iPhone, Samsung и други премиум марки.

 

 

Предлагат се още висококачествени и максимално надеждни универсални кабели за зареждане и пренос на данни със стандарти USB Type-C и Lightning. Като при някои модели от вторите е налична MFI сертификация (Made For iPhone) която достатъчен гарант за качество.

 

Luxo предлага кабели за iPhone с MFI сертификация

Всички аксесоари за смартфони на Luxo се предлагат в различни цветове които са специално подбрани от бранда така, че да пасват на всяка разновидност на смартфона за който са създадени. Също както тези елегантни Bluetooth HadsFree-тата и още други полезни аксесоари за телефоните ви.

 

Изгодна цена

Но кои са Luxo? Както подсказва и името им, марката е позиционирана във високия клас по отношение на качество и дизайн, но дали е така и като цена на продуктите които предлага на българския пазар?! …отговорът на този въпрос ще разберем на сайта на марката www.luxo.bg 

Ето някои от хитовите продукти на Luxo:

Luxo Acura Case за iPhone 7/7+ с пръстен за зашита срещу изпускане на смартфона;

Luxo Elite Case висококачествен кейс за iPhone 7/7+ в разнообразни цветове;

Luxo Terrific висококачествен кейс за iPhone 7/7+

Luxo Sword Micro + Lightning универсален кабел за iPhone и Android

 

Тук само ще избързаме да отбележим, че качеството на продуктите се забелязва още преди да сме се докоснали до тях. То започва от луксозната им опаковка, преминава през детайлите и завършва с усещането когато работим с тях.