Вижте още видео ревюто с Първи впечатления от Nokia 8 с Android

 

Качествените кабели за iPhone които ни служат за зареждане и пренос на данни, също както micro и USB Type-C качествените кабели за Андроид и всички останали смартфони с времето подлежат на смяна - заради нарушаване на цялостта, деформиране, загубване или просто, за да сме в тон с визията която сме придали с новия предпазен кейс на смартфона си.  Така, че Lightning кабела е аксесоар, който често сменяме. В това свое ревю Digital.bg ще ви покаже именно един такъв аксесоар на новата за България марка Luxo който заслужава вниманието ни.

 

 

Заслужава го защото е красив, здрав и висококачествен - във всичко това ще се убедите в следващите няколко минути. Първото нещо което ни прави впечатление в Glitter е опаковката му. Тя е масивна, луксозна и нестандартна. Така освен, че е подходяща за подарък, тя ни подсказва, че Luxo не са пестили средства създавайки своите луксозни аксесоари

 

Зеленият цвятна Luxo Glitter свързан с червен Apple iPhone 7 Plus 

Същото можем да кажем и за приспособлението за захващане на кабела когато е навит. То е с елегантен дизайн и е направено от кожа.  Самият кабел е в тюркоазено зелен цвят, бял или син и е дълъг точно 100см. Покрит с плътна медна оплетка която го прави много здрав, не му позволява да се пречупва, прегъра и оплита. А в същото време е красива и нестандартна. Пълноразмерният USB в единия край и Lightning в другия имат специална гумирана основа която не позволява изкривяване. За да бъде предпазена тях пък, над нея има здрава алуминиева обвивка. 

 

Glitter Lightning USB кабелът с MFI се предлага от Luxo синьо, зелено и бяло

Както и други Lightning кабели на луксозната марка Luxo и Glitter е MFI сертифициран. Освен по надписа на опаковката му, това можете да разберете и когато го свържете към своя iPhone. На екрана му няма да излезе съобщение което ви казва, че използвате неоригинален аксесоар. Това автоматично ви гарантира, че няма да повредите батерията си, ще имате пълноценен пренос на данни и качествено зареждане. Споменавайки зареждане, Luxo Glitter поддържа 2.4A high-speed charging.

 

 

Дали високото качество на Ligting кабелите на Luxo е задължително да кореспондира и с висока цена, можете да разберете на официалната интернет страница на новата марка www.luxo.bg, която от скоро предлага продуктите си в България.