Вижте още Видео ревюто на Luxo Acura e твърд Кейс за Phone 7и 7 Plus с пръстен за 100% защита от изпускане

 

Най-лошото нещо което може да се случи с един смартфон е той да бъде изпуснат, защото изпускането почти винаги води до сериозни щети. Една от превантивните мерки които можем вземем е да го облечем в предпазен кейс, който има редица преимущества. 

 

Кейсовете от серията Fantasy за iPhone 7 Plus е изработена от материали с антимикробни и противоалергични свойства

 

В това свое видео ревю, Digital.bg ще ви покаже един от най-висококачествените кейсове за iPhone 7 и iPhone 7 Plus които днес можем да намерим в България. Това е силиконовият Fantasy на марката Luxo. Асортимента на серията включва общо 3 цветови разновидности - червена, синя и изцяло прозрачна. Като при първите две, оцветена е само долната част, като по този начин постига много ефектна преливка. Кейсът се предлага в размери както за Apple iPhone 7, така и за по-големият Apple iPhone 7 Plus.

 

Поставен втрху iPhone 7 Plus, Luxo Fantasy е почти незабележим

 

Изцяло алуминиевият корпус на тези смартфони е много красив, но за съжаление се пързаля много в ръцете ни. Когато е покрит от Fantasy протектора на Luxo, айфонът буквално стои като залепен за ръката ни. 

 

Цветовете в които се предлага Fantasy са прозрачно, червено и синьо

 

Предпазният кейс покрива гърба, цялата периферна част и ъглите, като по този начин при едно евентуално падане, шанса телефонът да оцелее е много по-голям. Отделно ако сте с iPhone 7 Jet Black, който е много красив, но и с корпус изключително податлив на драскане, нашият съвет е да изберете изцяло прозрачният висококачествен кейкс от серията Fantasy. Той ще предпази повърхността от нараняване, а в същото ще запази блясъка ѝ защото е напълно прозрачен.  Не си мислете, че заедно с кейса смартфонът ви ще стане прекалено добел. Крайните габарити на тестваният от нас iPhone 7 Plus 256GB заедно с Fantasy Series кейса на Luxo са с размери 160.5х80мм с 9.7мм дебелина.

 

 

Цена

Тук идва въпроса - каква е цената на Fantasy и да очакваме ли тя да прекалено висока при положение, че продуктите на маркта Luxo са толкова висококачествени. Отговорът на този въпрос ще разберете скоро на официалната страница на производителя www.Luxo.bg ние само ще издадем - цената си заслужава.