Вижте още видео ревюто на Luxo Terrific - Твърд кейс за iPhone 7 и iPhone 7 Plus

В серия от видео ревюта вече ви запознахме с всеки един от луксозните аксесоари които марката Luxo започва да предлага в България. 

 

Luxo предлагат богат асортимент от качествени кабели за iPhone и Андроид смартфони

 

Видяхме Luxo Acura - екстравагантни и много удобни за работа с една ръка благодарение на своя метален пръстен с 360-градусова ротация. Създадените за пътешественици Luxo Terrfik при които с цел по-добра здравина са съчетани алуминий и гумирана пластмаса. Силиконовите Luxo Fantasy с които iPhone-ът ви е 100% защитен и буквално прилепва към ръката ви. И супер  тънкият матиран  Luxo Comely с който смартфонът остава без никаква промяна в габаритите си. 

 

 

Това на екраните ви е последният от серията протекторни кейсове за iPhone с които марката Luxo стартира на българския пазар. Luxo Elite е аксесоар идеално онагледяващ философията на Luxo - той е много красив, практичен, здрав и не прекалено скъп. 

 

Цветовете в които Luxo предлагат висококачественият си кейс за iPhone 7 и 7 Plus 

 

Кейсовете от Elite серията са с общо 5 цветови разновидности - зелена, синя, черна, червена и розова. Като са налични с размери кейсове за за iPhone 7 и за iPhone 7 Plus. Материалът от който е направена външната част на кейса е изключително приятен на допир. Той наподобява много фина кожа, но реално е гума. Не се цапа, устойчив е на амортизация и идеално би предпазил смартфона ви. Когато държим айфона си в ръка с поставен върху него Elite, той стои много по-стабилно отколкото когато е без.

 

 

При евентуално изпускане шанса телефонът ви да оцелее е доста голям, защото протекторът обхваща не само ъглите, но и три от периферните части, като излиза и почти 2 милиметра над дисплея. Така, ако iPhone-ът ви падне по лице върху твърда равна повърхност, дисплеят му няма да се докосне до нея и ще остане здрав. Същото се отнася и за камерите върху гърба, които остават защитени от драскане когато телефонът се пързаля постоянно по маси и други повърхности.

 

Вътрешността на кейса Luxo Elite е направена от алкантара

Кожа в Elite Series все пак има - Luxo са я интегрирали във вътрешната част на кейса. Тя освен допълнително премиум излъчване, добавя още по-добро сцепление между телефона и кейса, омекотявайки силата на удара при падане. Луксозният кейс е изключително подходящ за iPhone 7 Jet Black, който е известен с податливостта си на драскане. Меката вътрешна повърхност тук няма да позволи това да се случи.