Вижте още Видео ревюто на Luxo Ripple е здрав Lightning кабел за iPhone и iPad

 

Какво ще кажете да предпазен кейс, който да не увеличава размерите на смартфона ви? Струва ви се невероятно, но същност има такъв и той тежи само 2гр.

 

 

Във видео ревюто "Luxo Kачествени аксесоари за iPhone и Samsung на изгодни цени" Digital.bg вече ви представи обзорно гамата висококачествени аксесоари за смартфони на марката Luxo. Един от тях който е предназначен за Apple iPhone 7 и Apple iPhone 7 Plus  се казва Comely и именно той е почти невидимият протектор за който ви споменахме преди малко. В серията му влизат общо 4 цветови разновидности - черна, розова, зелена и бяла. Всички те са матирани и полу-прозрачни, като по този начин при поставяне върху смартфона му придават много ефектна визия. 

 

Предпазният кейс Luxo Comely е тънък, лек и здрав

 

Дебел 1/10 от милиметъра, предпазният филм на този кейс за iPhone е почти незабележим, но в същото време материалът от който е направен е достатъчно здрав, че да защити смартфона ви. Специалната пластмаса не се деформира лесно и не променя цвета си когато е изложена дълго време а пряка слънчева светлина. Comely кейсът на марката Luxo обхваща целия смартфон и предпазва не само гърба му, но и цялата периферна част. Идеално решение за хора които не искат да променят визията на айфона си с масивни протектори.  Като например Terrfic серията на Luxo която вече ви показахме в отделно видео.

 

Цветовете в които се предлага Luxo Comely са черен, розов, зелен и бял 

 

Когато е поставен върху Apple iPhone 7 или 7 Plus, Comely протекторът повишава ергономията им и ги прави по-удобни за държане, като по този начин опасността от неволно изпускане става доста по-малка.  

 

 

Независимо от високото качество и красивият си дизайн Comely Series на Luxo.bg не е с прекалено висока цена, така че спокойно можете да защитите iPhone-а си от драскане, без да променяте размерите му и да плащате прекалено скъпо за това.