Вижте още Видео ревюто на Luxo Puff Lightning USB Cable за Apple iPhone и iPad

 

Днес често се случва да използваме едновременно два смартфона, като обикновено единият е Apple iPhone, а другия с Android операционна система. Подобна комбинация се наблюдава и при семейни двойки в които едната половинка е фен на Apple, а другата да речем на Samsung Galaxy S8+. Няма нищо лошо в това, единственият проблем се появява при зареждането на устройствата. Като знаем Apple имат свой собствен Lightning стандарт при порта за зареждане. Тоест със зарядното на Android смартфона си не можете да заредите всичко по-ново от iPhone 5, както и обратното. В резултат при пътувания трябва да носите две зарядни, в колата, още две в офиса или дома. Сложно и скъпо, а и шансът да забравите едно от двете зарядни е доста голям. 

 

Висококачестеният 2 в 1 кабел Luxo Cavalry

 

Луксозната марка за висококачествени аксесоари за смартфони Luxo която от скоро се предлага на българския пазар обаче има решение и то се казва 2 in 1 Luxo Cavalry- качествени кабели за iPhone и Андроид. Основата е кабел който завършва с microUSB към което после се добавя преходник към Lightning. Вторият е свързан с първия и няма шанс да бъде изгубен докато го пренасяте или зареждате другия си смартфон. 

Луксозните аксесоари на Luxo имат и висококачествена опаковка

 

Още самата опаковка на продукта подсказва, че той е с високо качество на изработката. В това се убеждаваме и след като извадим кабела от вътре. Той е дълъг точно 100см и не може да се оплете лесно в джоба ви, защото е със здраво текстилно покритие . Същото не позволява на кабела вътре да се прекъсне при прищипване или регулярно пречупване на едно и също място.

 

 

Жаковете имат метално тяло с накрайник от гумирана пластмаса, той също има за цел да предпазва кабела от бъдещи нарушавания на цялостта. Освен в златният вариант който ви показваме сега, Luxo Cavalry може да бъде поръчан и в сиво. 

 

 

Цена

Предвид видяното и личните ни впечатления очакваме 2 в 1 кабелът за зареждане на новата за България марка да е с висока цена, но се оказва, че не е така. Политиката на Luxo.bg е да правят достатъчно качествени аксесоари за смартфони с поносима за потребителите цена.