Вижте още: Luxo Puff Type-C USB универсален кабел за Смартфони

 

Когато притежавате висок клас смартфон, съвсем нормално е да искате за него възможно най-качествените аксесоари. Да го облечете в красив предпазен кейс или да го зареждате с USB Type-C кабел който няма да повреди батерията му и ще ви позволи да се възползвате от high-speed charging функцията на телефона си. Точно такъв е единияният Lightning кабел от серията Cavlary на марката Luxo.

 

 

Казваме единичния, защото в Cavlary Seriers има и 2 в 1 универсален кабел който комбинира microUSB с Lightning. Него също можете да видите в отделно видео ревю в Digital.bg. Но да съсредоточим вниманието си върху Luxo Cavalary с Type-C накрайник.

 

Luxo Cavlary има луксозна опаковка с която е подходящ за подарък

 

Още самата му опаковка подсказва, че той е с високо качество на изработката. В това се убеждаваме и след като извадим универсалния кабел от вътре. Той е дълъг точно 100см и не може да се оплете лесно в джоба ви, защото е със здраво текстилено покритие. Същото не позволява на кабела вътре да се прекъсне при прищипване или регулярно пречупване на едно и също място. Пълноразмерното USB в единия край и Type-C в другия имат метално тяло с накрайник от гумирана пластмаса. Той също има за цел да предпазва кабела от бъдещи нарушавания на цялостта. Имаме на разположение два цвята – червен и сив.  

 

 

По отношение на качеството за пренос на данни ще отбележим, че кабелът има Non-loss synchronous data transmission (аингранес) в характеристиките си, което гарантира, че прехвърлянето на информация ще става бързо и без затруднения. Също така кабелът на Luxo е оптимизиран за бързо зареждане с 2.4A.

 

 

Предвид видяното и личните ни впечатления очакваме USB Type-C кабелът на новата за България марка да е с висока цена, но се оказва, че не е така. Политиката на марката Luxo е да правят достатъчно качествени аксесоари за смартфони с поносима за потребителите цена, нещо в което можете да се убедите ако посетите официалната им интернет страница www.Luxo.bg където освен Cavlary Seriers има още много други кабели, кейсове и протектори за различни топ модели смартфони.