Вижте още: Luxo Ripple USB Type-C кабел с Ергономичен Дизайн

 

Когато купувате нов USB Type-C кабел за своя смартфон, трябва да имате едно на ум за нискокачествените модели които ни предлага пазара днес. Те не само ще се деформират и повредят по-бързо, а могат дори да развалят смартфона ви така, че гаранцията му да не покрие ремонта, а самият ремонт последствие да струва повече от телефона.  

 

 

В това ревю ще ви покажем един USB Type-C кабел който определено успя да ни спечели с качеството на изработката си. Canvas е модел от серията кабели за смартфони на марката Luxo която от скоро се предлага в България. За качеството на продукта на първо място говори опаковката му – луксозна и подходяща за подарък.

 

Текстилената оплетка на Luco Canvas гарантира качеството на аксесоара

 

Кабелът е с дължина от 1 метър и има здрава текстилна оплетка която няма да позволи преплитане и пречупване на проводника който се намира вътре. Luxo Canvas има различни цветови разновидности с които идеално ще пасне на всеки цвят смартфон или протекторен кейс който сте му поставили. В двата края на кабела, куплонгът е направен от здрава капсулована CNC пластмаса с алуминиево покритие.

 

 

Както останалите USB Type-C кабели които можете да намерите в портфолиото на Luxo и Canvas има Intelligent Protection която ви гарантира безпроблемна работа с вашия смартфон. Както знаем когато свържем нискокачествен Type-C кабел, рискуваме да зареждаме по-бавно, да повредим батерията или дори целия смартфон. С универсалният кабел Luxo Canvas подобни проблеми няма да ви очакват. А по повод зареждането ще споменем, че Canvas както и другите кабели на Luxo поддържа 2.4A high-speed charging и е съвместим със зарядни за бързо зареждане.

 

Цена

Въпреки всичките тези свои преимущества, Luxo Canvas Type-C кабелът не е с космическа цена. Подробности за него и цветовите му разновидноти, можете да намерите в сайта на производителя www.Luxo.bg