Вижте още: Luxo Velocity - Lightning кабел за iPhone и iPad с Изгодна Цена

 

Когато купувате нов Lightning кабел за своя iPhone, трябва да имате едно на ум за нискокачествените възможности които ни предлага пазара днес. Те не само ще се деформират и повредят по-бързо, а могат дори да развалят смартфона ви така, че гаранцията му да не покрие ремонта…а самият ремонт последствие да струва повече от iPhone-а.

 

Luxo предлагат различни луксозни аксесоари за iPhone и Samsung смартфони

 

В това ревю ще ви покажем един Lightning универсален кабел който определено успя да ни спечели с качеството на изработката си. Canvas Lightning USB е модел от серията кабели за Apple iPhone на марката Luxo която от скоро се предлага в България. За качеството на продукта на първо място говори опаковката му – луксозна и подходяща за подарък.

 

 

Кабелът е с дължина от 1 метър, точно колкото и този с който идва смартфона ви от Apple. Canvas има здрава текстилна оплетка която няма да позволи преплитане и пречупване на проводника който се намира вътре. Kabelyt има различни цветови разновидности, като сива, синя, черна и розова. Тоест идеално ще пасне на всеки базов цвят на Apple и на всеки протекторен кейс който сте сложили на своя Apple iPhone 7 128GB . В двата края на кабела, куплонгът е направен от здрава капсулована CNC пластмаса с алуминиево покритие.

 

 

Както знаем когато свържем към своя iPhone нискокачествен Lightning кабел, на екрана му се изписва съобщение, че можете да повредите устройството си. При свързването на Luxo Canvas подобен проблем няма – можете да сте сигурни, че преносът на данни ще става бързо, а зареждането за достатъчно кратко време. Тук може, да споменем, че Canvas поддържа 2.4A high-speed charging и е съвместим със зарядни за бързо зареждане.

 

Универсалният кабел за iPhone и iPad Luxo Canvas се предлага в различни цветове

Въпреки всичките тези свои преимущества, Luxo Canvas Lightning кабелът не е с космическа цена. Подробности за него, като цена, налични цветове и алтернативи, можете да намерите в сайта на производителя www.Luxo.bg