Вижте още: Luxo Elite - предпазен кейс за iPhone 7 и 7 Plus с много цветове

 

Несъмнено Apple iPhone 7 е един от най-красивите смартфони които днес можем да притежаваме. С алуминиевият си корпус той е много ефектен, но когато се носи в джобове заедно с монети и ключове, бързо се амортизира и губи блясъка си. Решение има и това са предпазните кейсове, но за съжаление повечето от тях загрозяват смартфона, а не са единици и случаите когато самите те нараняват корпуса на вашия iPhone. Разбира се всяко правило има и своите изключения и протекторът Bingo на Luxo е едно от тях.

 

 

Вече познаваме продуктите на тази нова за България марка добре. Висококачествени кабели Lightning и USB Type-C, луксозни кейсове за топ модели смартфони и различни други аксесоари. Bingo е протектор с полу-прозрачен гръб, през който се вижда корпуса на смартфона ви. Така той ще бъде предпазен от наранявания и в същото време ще получи интересен и нестандартен вид. Трите цветови разновидности които имаме са черна, златна и розово злато. Все цветове в които Apple предлагат своя iPhone 7. Така, че поставяйки кейса върху телефон с различен от неговия цвят, трудно ще разберете с какъв цвят всъщност е iPhone-а вътре. Определено ефектно решение от страна на Luxo.

 

 

Bingo покрива с гумен протекторен слой цялата периферна част на смартфона. Така при евентуално изпускане и падане по ръб, шансът вашия iPhone 7 да оцелее е доста голям. В същото време при поставяне и употреба, кейсът няма да надраска металната лайсна която стои под него. Поставен върху телефона ви, Bingo предпазва и дисплея му, защото в лицевата част стои милиметър над общата равнина.

 

Luxo Bingo  мек кейс за iPhone 7 с весел дизайн

 

Независимо от високото качество и красивият си дизайн, Luxo Bingo протектора не е с прекалено висока цена, която да ви откаже от покупката му. Повече подробности за него и за другите модели предпазни кейсове и Lightning кабели за iPhone на марката, можете да намерите на сайта им - www.Luxo.bg