Вижте още видео ревюто на Luxo Glitter - Lightning кабел за iPhone с MFI сертификация

 

Несъмнено във високият ценови клас, един от най-добрите смартфони правени до момента е Apple iPhone 7, респективно и по-големият му брат Apple iPhone 7 Plus. Те са почти съвършени – имат красив дизайн, мощен хардуер и перфектен софтуер. Устройства които заслужават да имат висококачествени луксозни аксесоари, но задължително ли е те да бъдат и с висока цена?!

 

Kачествени аксесоари за iPhone на изгодни цени

По-скоро не! Това е философията на марката Luxo която ви представихме часове след премиерата ѝ в България. В това свое видео ревю Digital.bg ще ви запознае с нейната серия луксозни кейсове за iPhone - ACURA които са предназначени именно за iPhone 7 и 7Plus.

 

Цветове на кейсовете

За всеки от моделите има 5 различни цветови разновидности – златна, синя, червена, черна и популярният сред дамите Rose Gold.

 

Първото нещо което ще ви направи впечатление в ACURA SERIES на Luxo е, че аксесоарите са с доста луксозна опаковка която не само ги прави подходящи за подарък, но и говори достатъчно много за високото качество което ни очаква под прозрачния капак.

 

Луксозен дизайн

В основната си част ACURA са направени софт тъч пластика която е красива и приятна на допир. Тя обхваща и дългите странични части, където бутоните за активация и контрол на звука са скрити под предпазители. Ъглите на кейса са отделни компоненти, направени от друг вид огледална пластмаса.

 

 

За да поставите своя iPhone в протектора ACURA, те трябва да се свалят и последствие да се поставят. Тези елементи освен чисто дизайнерско решение, имат и функционално предназначение. При евентуално изпускане на телефона и падане на ръб, ще поемат удара пружинирайки, като по този начин предотвратят подбиване или дори счупване на дисплея. С ACURA SERIES шансът да изпуснете своя iPhone е още по-малък защото на гърба на кейса има специален пръстен с 360-гадусова ротация, който прави смартфона много удобен за държане в ръка.

 

Case за iPhone 7 с пръстен за защита срещу изпускане на смартфона

 

Тестовете ни показват, че въпросния пръстен е много практичен в различни ситуации, с негова помощ ръката  ви се изморява много по-малко когато гледате видео, снимате с камерата, преглеждате социалните си мрежи или браузвате в интернет. Включително можете да поставите смартфона на масата пред себе си, като пръстенът служи за стойка с регулиране на наклона.