Водещите производители полагат много усилия да превърнат таблетите в заместители на традиционните компютри, заради големите им дисплеи и факта, че са много по-лесни за носене. Независимо от мнението ви по темата на пазара има много аксесоари, които позволяват да използвате таблетите си като преносими компютри. Най-разнообразното портфолио в тази сфера е на Logitech. Компанията сега представи новия си продукт, който се казва Universal Folio. 

 

 

Toзи аксесоар е създаден да съчетае предимствата на преносима клавиатура с удобството да пишете на лаптоп. Предвиден е и допълнителен слот за стилуси, предаде Ubergizmo. Интелигентната клавиатура на Logitech позволява да използвате таблета си дори на неравни повърхности, което може да е полезно в много различни ситуации. Universal Folio се прикачва с магнит към устройството ви и има ултратънки размери. Свързването между тях става, чрез Bluetooth

 

 

Вградената батерия на клавиатурата може да работи до две години преди да се наложи да я смените. Universal Folio може да се използва на таблети с големина между 9 и 10 инча. Ако се интересувате от възможността да си купите подобен аксесоар е добре да знаете, че той е съвместим с Android, iOS и устройства с Windows. Клавиатурата включва клавиши за бърз достъп до най-важните функции на операционните системи. Logitech Universal Folio вече се продава на пазара в Европа на цена от €70.

Вижте как Logitech купиха производителя на аудио аксесоари Jaybird за $50 млн.