Logitech представи новата уеб камера, проектирана за стриймъри и създатели на съдържание - StreamCam. Тя предлага 1080p/60 fps видео, USB-C връзка и гъвкави опции за монтаж. StreamCam е дори още по-мощна, когато се използва съвместно с Logitech Capture. Capture отключва възможностите на StreamCam, които автоматизират експонирането, кадрирането и стабилизацията, така че творците да се фокусират върху създаването на най-доброто съдържание.  

 


StreamCam е създадена за съвременните артисти и им позволява по-лесно от всякога да споделят своята страст със света. StreamCam, при използване със софтуера Logitech Capture, е идеална за стриймване през YouTube, Facebook, Twitch, Instagram и др. Тази мощна комбинация предлага възможности като: Лицево разпознаване с умен фокус и експониране, които ви помагат да изглеждате чудесно във всяко видео. Интелигентно кадриране с изкуствен интелект, така че винаги да сте видими. Стабилизиране на изображението за осигуряване на плавно видео.  Full HD вертикално видео – перфектно за гледане в Instagram и Facebook истории на мобилни устройства. Стерео и двоен моно звук настройка за запис в зависимост от предпочитанията.

 


 
 
Logitech StreamCam, която се предлага в бял или графитен цвят, ще бъде налична в началото на април на Logitech.com и други онлайн и физически магазини на препоръчителна крайна цена от 309.99 лв. С представянето на StreamCam ще бъде пусната обновена версия на софтуера Logitech Capture за текущи клиенти с добавена поддръжка на бета версия на macOS. Новата версия ще включва възможности като Dark Mode, обновени сценични ефекти, текстови надписи върху видео на живо и други. Logitech Capture е достъпен без заплащане на Logitech.com.

 


 
Независимо дали сте набиращ популярност или вече утвърден създател на съдържание, Logitech и нейната фамилия от марки предлагат разнообразие от решения за вашите нужди. StreamCam се присъединява към набор от продукти за артисти, включително наскоро обявения Yeti X от Blue Microphones. Можете да намерите повече информация за стрийминг решенията на Logitech, да видите професионални съвети за стриймване и запис и да получите вдъхновение за това как да отведете вашето съдържание на следващото ниво на logitech.com/streaming.

 

 

Още от Digital: Logitech MX Master 3 – Една от най-добрите компютърни мишки в света