Logitech MX Master 3 е най-добрата компютърна мишка в света,  подходяща, както за геймъри, така за софтуерни инженери и графични дизайнери. Според официалните данни вградения бутон е в състояние да скролне 1000 реда текст за по-малко от секунда. което е перфектното доказателство колко бърза всъщност е Logitech MX Master 3. Този компонент е създаден от швейцарска неръждаема стомана и гарантира с над 90% повече бързина от предходните генерации.

 

 

Проектирана и изработена в Швейцария, MX Master 3 осигурява ултра бързо и уптра прецизно скролиране благодарение на новото скрол колелце MagSpeed. Задвижвана от електромагнити, MX Master 3 ви позволява безшумно да преминете през хиляди линии за секунди.

 

 

Модерната безжична мишка Logitech MX Master 3 е създадена с фокус върху скоростта и точността, а внимателно изваяната ѝ форма осигурява удобство през целия дълъг работен ден, като дава опора на ръката и китката. Профилите за често използваните софтуерни приложения са готови за работа, а в допълнение получавате опции за персонализация чрез Logitech Options.

 

 

Мишката включва емблематичният за Logitech MX изключително прецизен сензор Darkfield с 4,000 DPI, който проследява движенията на всякаква повърхност, включително и върху стъкло. Тя разполага и с презареждаща се батерия, която издържа до 70 дни с пълен заряд, а 3-минутно бързо зареждане ви дава възможност да я ползвате през целия ден.

 

 

Logitech MX Master 3 е съвместима с Windows, Mac и най-популярните Linux версии. Мишката е съвместима с технологията Logitech Flow, което ви позволява лесно и безпроблемно да включвате и контролирате до три компютъра с Windows или Mac едновременно. Това ви дава възможност да копирате и поставяте съдържание, изображения и документи между вашите компютри и между операционните системи. Създадена да издържа часове наред употреба, Logitech MX Master 3 имаа USB-C бързо зареждане и първокласен дизайн, като придават завършен облик на модерното бюро.  Logitech MX Master 3  се продава в България на цена от 219 лв.

 

 

Още от Digital: Logitech G403, G703 и G903 са новите геймърски мишки на компанията