Logitech вероятно е най-популярният производител на аксесоари за мобилните устройства и компютрите, като тя винаги е привличала вниманието ни с високото качество на своите продукти. Компанията постоянно търси начини как да разширява своя бизнес и сега официално потвърдих, че се е съгласи да придобие официално Jaybird, които са известни със своите безжични аудио продукти, като например иновативните Bluetooth слушалки X2. Данните разкриват, че финансовите параметри на сделката достигат до $50 млн. които ще бъдат преведени под формата на кешово плащане, съобщава iMore. 

 

Сделката също така предвижда и допълнителни бонуси, които могат да достигнат до още $45 млн, ако за в бъдеще Jaybird постигнат определени цели и продължат да разширяват своя бизнес. Основната причина за придобиването е желанието на популярния бранд да стане по-влиятелен фактор в пазара на аудио аксесоари и по-специално сред безжичните слушалки и високоговорители. Jaybird разполагат с интересно портфолио от продукти специално за потребителите, които водят динамичен начин на живот, което също допринася за реализирането на тази сделка. 

 

В крайна сметка всеки от нас обича да слуша музика независимо дали разпуска в дома си, пътува до работата или е потънал в служебни задължения в работата си и се интересуват от покупката на подобни аксесоари. Oт своя страна Jaybird специализират в разработването на продукти за хората с активно ежедневие, които обичат да спортуват и се интересуват от екстремни спортове. Комбинацията между техните иновативни идеи и огромните ресурси на Logitech е сигурна гаранция, че ни очакват много интересни премиера от тях, като бъдещите им аксесоари ще продължат да носят името Jaybird.

 

Вижте видео на водоустойчивият Bluetooth високоговорител Logitech UE BOOM 2