Logitech H650E са стилни и удобни слушалки с микрофон, които са насочени към бизнес потребителите. Моделът е удобен за продължителни и чести разговори, като е разработен така, че да бъде комфортен и да осигурява качествен звук. Стилният дизайн ги прави подходящи за всяка обстановка. H650E разполагат с микрофон, който изолира околния шум и ехото.

 

 

Слушалките се управляват с интуитивни контроли, а на гърба им има LED индикатор, който да подсказва на околните, че потребителят е зает. Кабелът е плосък и гъвкав, направен така, че да не се заплита лесно. Говорителите имат и защита от звук над 115dBA, за да предпазват слуха. Честотният им диапазон е 50Hz – 10kHz. Слушалките се предлагат както в моно версия, така и в стерео.

 

 

Не е задължително премиум функциите да идват и с премиум цена. Именно това показват слушалките Logitech H570E, които предлагат практични функции на достъпна цена. Това е модел, който е насочен към хората, които водят продължителни разговори и искат да им е комфортно. H570E предлагат микрофон с акустично изолиране на ехото, система за изолиране на околния шум и дигитална обработка на сигнала.

 

 

Дизайнът на слушалките е стилен, като включва и комфортни наушници с меки подложки от изкуствена кожа. Корпусът е подсилен за повече здравина и удобство. Има и защита против звук над 115dBa. Честотният диапазон на говорителите е от 31.5Hz до 20kHz. Моделът се предлага във версии с моно или стерео говорители.