Професионалните геймъри имат нужда не само от мощни настолни компютри и големи монитори с кратко време за реакция, но и от достатъчно добра периферия. Част от нея може да бъде и мишката Logitech G603. Тя е безжична оптична и много специална.

Дизайнът е типично геймърски, изпълнен в стил Logitech, но без да бъде прекалено извънземен. Формата е ергономична и добре приляга към дланта ни. Корпусът е направен от поликарбон със специално покритие, който не запарва и абсорбира появилата се влага от кожата ни след продължителна игра.   

 

Техническите параметри на мишката са доста сериозни и включват 12000 MAX DPI, цели 500 часа работа с едно зареждане и Lightspeed wireless технология, която ви гарантира предимство пред противниците, защото така реакцията на устройството е доста по-бърза в сравнение с тоази на по-голямата част от останалите гейминг мишки. Връзката е двойно презастрахована чрез LIGHTSPEED и Bluetooth.

 

Ако искате да направите комплект, G603 идеално би си партнирала с безжичната клавиатура Lenovo G613, която е от същата серия на бранда. Цената на Безжична геймърска мишка Logitech G603 към момента в България е около 130лв.