LG Watch Timepiece е предстоящ смарт часовник, който ще разшири портфолиото на компанията от модели с Wear OS. Очаква се това устройство да предложи интересно съчетание между кварцов механизъм и интелигентни функции, които ще го превърнат в атрактивен хибрид. Бъдещите собственици на LG Watch Timepiece ще имат възможността да активират специален механичен режим, с който да получат до 100 часа допълнително време за работа с едно зареждане, когато се изразходва батерията, предаде TechRadar. 

 

Новият смарт часовник ще има 240mAh батерия, която е състояние да поддържа кварцовия механизъм и да показва часа и времето в продължение на до 100 дни. За да постигне този впечатляващ ефект инженерите на компанията са създали уникален Watch Mode режим. По този начин LG Watch Timepiece предложи най-добрите характеристики от аналоговия и дигиталния свят. Предстоящият модел ще предложи обновен интерфейс, който допълнително ще улеснява навигацията и работата на потребителите. 

 

 

Техническите спецификации включват 768MB RAM, Qualcomm Snapdragon 2100 процесор и 4GB вградена памет. Дисплеят е с 1.2-инчов диагонал и поддържа резолюция от 360х360 пиксела. Потребителите с динамичен начин на живот ще могат да се възползват максимално от IP67-сертифицирания корпус, който осигурява ефективна защита срещу прах и вода. LG планират да представят и някои уникални функции, които да отличат LG Watch Timepiece, които да го отличат от другите конкурентни продукти с Wear OS. Официалната премиера вероятно ще е факт до броени седмици.

 

Още от Digital: Изобретиха смарт часовник с неизчерпаем живот на батерията