LG V40 ThinQ e aтрактивно устройство, което видяхме за първи път в началото на октомври. Иновативният модел представлява шестото предложение от серията на корейския производител. Феновете на LG досега не разполагаха с информация кога можем да очакваме премиерата на смартфона в Европа, но сега  разбираме, че това ще се случи в началото на 2019г. Така компанията ще опита да се утвърди като по-влиятелно име сред потребителите на континента, съобщава mylgphones.

 

Оказва се, че LG вече са регистрирали пред съответните регулатори две нови версии на LG V40 ThinQ, които са оптимизирани за мрежите на европейските мобилни оператори. Имената им са LM-V405EB и LV-V405EBW, като наличието на буквата "Е" представлява потвърждение, че тези конфигурации са предназначени за ЕС. Новата информация също така разкрива, че потребителите на континента ще могат да се възползват и от поддръжката на безжично зареждане в LG V40 ThinQ.

 

 

Съществува голяма вероятност при дебюта си в Европа смартфоните вече да са получили ъпдейт към Android 9.0 Pie. Припомняме ви, че LG V40 ThinQ предлага 6.4" дисплей с резолюция от 3120х1440 пиксела и се захранва от Qualcomm Snapdragon 845 и от 6GB RAM. В задната част има тройна камера, а батерията е със заряд от 3300mAh. Премиерата на европейския континент ще стане факт до края на първите три месеца на 2019г., като допълнително ще разберем каква ще е цената в ЕС.

 

Oще от Digital: LG oтчетоха най-високите приходи за тримесечие в своята история