Вече ви информирахме, чe LG V30 ще е първият OLED смартфон на компанията. Корейският производител започна да разпространява покани до медиите за специално събитие, на което ще покажат за първи път дългоочаквания смартфон. LG V30 ще бъде представен на 31 август по време на пресконференция на изложението IFA 2017. Припомняме ви, че премиерата на предходния модел от серията бе на 6 септември 2016г. Поканата ни показва смартфон с лого във формата на буквата V и датата 31 август, информира CNet.

 

 

Tова е сигурна гаранция, че само ден преди официалния старт на IFA 2017 в Берлин ще видим за първи път новия смартфон. Традиционно представителите на V серията се отличават с премиум дизайн и функции, както и с втори допълнителен дисплей в горната част. LG V30 се очаква да е изключение и да има дисплей, покриващ цялото пространство отпред, по подобие на Samsung Galaxy S8. Снимката на поканата също е индикация за тази визия.

 

Според непотвърдена информация LG V30 ще има OLED дисплей с големина от приблизително 6 инча, както и двойна задна камера. Новият модел ще предложи още сензор за пръстови отпечатъци, USB Type-C конектор и класическия 3.5мм. аудио жак. Много е вероятно LG V30 да използва Snapdragon 835 процесор и да работи с Android Nougat. Ще трябва да се въоръжим с още търпение преди да разберем какви подобрения ни очакват в следващия смартфон от популярната серия на LG.

 

Вижте как смартфоните LG G7 и LG V30 ще бъдат представени по-рано от очакваното