LG продължават да са една от водещите компании, които задава последните тенденции в пазара на телевизори от последно поколение. Компанията демонстрира възможностите на уникален модел, който предлага характеристика, с която превъзхожда всички свои конкуренти. Новото устройство на LG ще позволи на бъдещите си потребители да виждат две различни картини, както в предната, така и задната част на огромния дисплей, информира Ubergizmo.

 

Основната причина за това е, че иновативният телевизор на корейския гигант разполага с впечатляващ 111-инчов OLED дисплей, който поддържа 4K резолюция. Компанията също така се е погрижила и да гарантира максимално тънки размери на уникалния си панел, като неговата 55-инчова версия е с дебелина от едва 5.3 милиметра. Предимствата от телевизор с два дисплея от двете страни може да не са толкова осезаеми в домовете ни, но могат да намерят сериозно приложение на публични места като търговски центрове, изложбени зали и др.

 

При всички положения демонстрацията на този прототип цели да ни покаже колко много напред е стигнала LG в разработването на дисплей с OLED технологията. Ако все още не сте убедени в това тя показва и 55-инчов панел, чиято дебелина е едва 0.93 милиметра, което е доста впечатляващо. В заключение ще отбележим, че той има гъвкава форма и предлага опция да се закача лесно да стена или други повърхности.

 

Вижте новите OLED дисплеи на LG се закрепват на стената само с магнит