LG вече продават няколко различни версии на новия си флагман в пазара на смартфони, които предлагат различни конфигурации за съхранение на данни. Някои от моделите включват поддръжка за Quad DAC аудио и опция за безжично зареждане. Корейският производител представи официално LG G6+, както и новa 32GB версия на LG G6. Потребителите ще могат да избират и между допълнителни цветове на устройствата, информира SlashGear.

Най-интересните характеристики на LG G6+ са 128GB вградената памет, поддръжката за Quad DAC aудио, както и опцията за безжично зареждане. По този начин смартфона съчетава в себе си предимствата на настоящите версии на LG G6, които се продават на пазара. Новото устройство ще може да се купи в Optical Astro Black, Terra Gold и Marine Blue цветове. В същото време 32GB версия на LG G6 ще е достъпна в Terra Gold, Marine Blue и Mystic White.

Допълнително ще разберем повече детайли за цената и датата, на която ще стартират продажбите на LG G6+ и 32GB версията на LG G6. Новият модел предлага най-доброто от всички конфигурации на смартфона, заедно със 128GB памет. Останалите технически спецификации остават идентични с тези на LG G6. В това число влизат 5.7" дисплей с резолюция от 2880х1440 пиксела, Snapdragon 821 процесор, 4GB RAM и Android Nougat.

 

Вижте осем функции, които ни направиха най-голямо впечатление в LG G6