Празничният сезон е подходящ начин да прекарваме повече време с любимите си хора, но също така да изненадаме приятно приятелите си. Един от най-оригиналните начини да организираме запомнящо се парти в дома си е да използваме левитиращи чаши. Подобни продукти вече не са футуристична идея от бъдещето и вече се продават свободно на пазара. Добър пример е Levitating Cup на дизайнери на компанията Levitating X.

 

 

Kакто името подсказва това е чаша за напитки от стъкло, която гравитира във въздуха над специална поставка, предаде Mashable. Този интересен ефект се постига, чрез електромагнитно излъчване от метална основа, която при нулева гравитация успява да задържи чашата в безтегловност над масата. Всички тези процеси няма да променят вкуса на напитката в чашата, а само ще позволят на Levitating Cup да левитира във въздуха.

 

 

Представете си реакцията на любимите ви хора при вида на Levitating Cup, която вече ги очаква на трапезата. Самата поставка е безжична и не използва кабел, а чашата е създадена от закалено стъкло. Levitating Cup може да се използва за вино, уиски, кафе, бира, коктейли, сладолед и др. Стандартната цена на иновативната левитираща чаша е $199, но за ограничен период от време е достъпна за $149.99.

 

 

Вижте Весела Коледа и щастливи празници от екипа на Digital.bg