С добавянето на Files app към iOS 11, най-накрая е малко по-лесно да управлявате документи, снимки и други файлове, които се намират на различни места в телефона ви. Files app дава на собствениците на iPhone друг начин да архивират своите снимки и файлове в iOS.

 

При първото отваряне на приложението ще видите папки за различните приложения, които вече сте инсталирали и които имат някакво управление на файловете. Това включва iCloud Drive, Dropbox и Google Drive.

 

Благодарение на  Files app вече можете да записвате избирателно снимки от устройството ви в облака, без изобщо да напускате приложението за снимки.

 

Ако искате да запазите снимките в определена папка, можете да създадете нова папка в Files app или в избраното от вас приложение за съхранение в облака. iOS 11 не ви дава възможност да създадете нова папка, докато запазвате изображения.

 

Щом ги сортирате по местоположението, където искате да га ги запазите, ето какво трябва да направите, за да запазите снимките си:

 

1. Отворете снимката, която искате да запазите, и докоснете бутона „Share“. Ако искате да запазите няколко снимки наведнъж, просто докоснете снимките, за да ги изберете.

 

2. В менюто с вградените опции на Apple докоснете „Save to Files“.

 

3. Ще бъдете подканени да изберете местоположението, където искате да запазите снимката.  

 

4. Докоснете „Add“ за да запазите снимката или съответно снимките в избраното от вас място в Files app.

 

 

Вижте как да актуализирате вашия iPhone до iOS 11