Благодарение на видео ревютата в Digital.bg, добре познавате Yoga подразделението при лаптопите на Lenovo. Там винаги ни очакват нови и интересни премиум устройства като Yoga C930 който ще ви покажем тук е именно едно от тях. Този 2 в 1 хибрид е красив, компактен, мултифункционален и мощен.

Корпусът на машината е направен изцяло от здрав алумини. В него има голяма клавиатура, тъчпад и Fingerprint сензор в дясно. Дисплеят е най-доброто от най-доброто - тоест 4K резолюция в комбинация с Dolby Vision&trade. Диагоналът му е 13.9" - достатъчно голяма зрителна площ за работа и забавление, но е толкова голяма, че да направи устройството неудобно за носене при дълги пътувания, където всеки грам и милиметър е важен за нашия комфорт.

 

Едно от основните качества на Yoga C930 е неговият хардуер. Лаптопът се предлага с най-бързоят 15W мобилен процесор на Intel&rsquo. Това е 8-мото поколение Intel® Core™ i7. Вградената видео карта е Intel HD Graphics 620, а RAM паметта до 16GB DDR4. Вграденото пространство за съхранение на информация е до 1TB PCIe SSD.

Лаптопът може да се похвали с треимерен звук във всеки от хибридните режими, защото има силно Dolby Atmos озвучение при което говорителите се въртят заедно с отварящата стойка на 170 градуса. Интересно и нестандартно нещо което Lenovo са внедрили тук се казва TrueBlock Privacy Shutter. С него няма шанс хакери да се доберат до вашата Web камера или случайно да сте я забравили включена. Лаптопът тежи едва 1380гр, а батероята която Lenovo са интегрирал ив него ви дава до почти 15 часа автономност за модела с FHD дисплей и до 9 часа за този с UHD.