Lenovo представиха официално най-новата си компактна и мощна работна станция. Името на устройството е Lenovo ThinkStation P320 Tiny и както то подсказва теглото е основен акцент в машината, тъй като тежи 1.3 килограма, което е колкото MacBook Air. За сметка на това работната станция се отличава с впечатляващ хардуер. Потребителите могат да я конфигурират с Core i7-7700T процесор oт Kaby Lake платформата, предаде Engadget.

 

 

Високата производителност се гарантира още от NVIDIA Quadro P600 видео карта и 32GB DDR4 RAM. Вграденият капацитет достига дo максимум 2ТВ, което се дължи на двата M.2 SSD слота. Новата работна станция също така е съвместима с някои 3D и CAD програми. Предвидени са и по-евтини версии с по-малко RAM и вградена памет. Устройството има шест USB 3.0, четири аудио и шест DisplayPort порта. Lenovo ThinkStaion P320 Tiny работи с Windows 10.

 

Освен бързата скорост на работа и компактните размери най-голямото предимство на Lenovo ThinkStaion P320 Tiny е цената. Най-скъпата версия на работната станция се продава за $800. Устройството, обаче има хардуер, с който превъзхожда много от устройствата от по-високия ценови клас. В заключение ще отбележим, че това е една от най-атрактивните работни станции, които можете да откриете на пазара.

 

Вижте десет начина, по които процесорите Intel Kaby Lake ще променят компютрите