Гаранция при инцидентни повреди или ADP (Accidental Damage Protection) е допълнителна защита, която покрива злополуки отвъд стандартната гаранция, причинени от  непреднамерени, но неизбежни инциденти, възникнали при нормални условия на работа. Тя покрива няколко основни типа щети, причинени от:

  • Неволно удряне, изпускане, разливане на течности върху устройството или структурни повреди;
  • Токов удар;
  • Нараняване на екрана.

Защитата от случайни повреди спестява до 80% от разходите за ремонт или подмяна (в зависимост от типа на устройството и необходимите ремонти). Услугата на Lenovo защитава устройствата от често срещани инциденти и отговаря на нуждите на съвременната мобилна, динамична и високо активна работна среда, а сега се предлага безплатно при всяка покупка на лаптоп Lenovo ThinkPad от сериите T, P и X.

 

 

Lenovo ThinkPad серия T се състои от първокласни лаптопи, проектирани да издържат на сериозни предизвикателства и тествани в екстремни условия, включително на връх Еверест и в дълбините на океана. Гарантират мощна производителност, светкавично бързо зареждане на файлове и програми, стартиране за секунди и батерия, издържаща до 27 часа с едно зареждане.

 

Полезно: Каква е цената на новите лаптопи Lenovo Yoga 7 (2020)

 

Серия P представя най-мощните лаптопи Lenovo ThinkPad. Съчетаващи преносимост и производителност, те са сертифицирани по ISV за всички основни приложения. Тези продукти предлагат мощна видеокарта и процесор, както и най-новите технологии. Многобройни тестове показват, че тези машини работят ефективно и безпроблемно с всички ключови приложения.

ThinkPad серия X представлява комбинация от най-новите технологии, мобилност и мощност, което прави моделите в портфолиото най-добрите бизнес ултрабуци в света. ThinkPad X са гъвкави, леснопреносими премиум бизнес лаптопи, с дълъг живот на батерията, характерната за тях издръжливост и мощна производителност. Лесно се побират в чантата или на масичката в самолета, което ги прави най-добър приятел на бизнес пътешественика.

До края на септември 2020 допълнителната гаранция ADP ще бъде включена безплатно при покупка на всички модели лаптопи Lenovo ThinkPad от сериите T, P и Х.