Lenovo представи следващото поколение на своите ThinkPad  P1, ThinkPad P15 и ThinkPad P17 мобилни работни станции. Всяка от тях притежава най-новите 11-то поколение Inte Core и Xeon  мобилни процесори, най-новата архитектура на NVIDIA GPU, включително графичния процесор NVIDIA RTX A5000, и добавена поддръжка за PCIe Gen 4 SSD. Така новите мобилни работни станции на Lenovo осигуряват максимална производителност и мощ.

ThinkPad P1, P15 и P17 са сертифицирани по ISV и тествани за стандартите MIL-spec, позволявайки на потребителите да издигнат производителността си на следващото ниво с надеждни устройства, на които могат да се доверят. Освен новото трио мобилни работни станции, Lenovo предлага и цялостно решение за съвременната работна среда - новия монитор ThinkVision  P34w-20 и докинг станцията ThinkPad Thunderbolt  4 за удобно захранване и пълноценен работен процес.

 

ThinkPad P1 Gen 4: Нов дисплей, подобрена производителност, същото тънко и леко шаси

ThinkPad P1 е преработен специално за хората, работещи от вкъщи, които търсят премиум дизайн и истинска мобилност. Създателите на съдържание, архитектите и продуктовите дизайнери могат да реализират своята творческа визия, дори докато са в движение, благодарение на високата производителност на ThinkPad P1. Той предлага първокласни функции като 5G, батерия с над 90WHr, модерен дизайн на клавиатурата с по-голям тъчпад, FHD камера с по-висока разделителна способност и първокласната система за високоговорители Dolby Atmos.

 

 

ThinkPad P15 и ThinkPad P17 Gen 2: Повече мощност и разширени възможности

ThinkPad P15 разполага с 15,6-инчов UHD OLED дисплей, а ThinkPad P17 предлага най-голямото работно пространство в мобилна станция на Lenovo, съчетано със 17,3-инчов цветен калибриран дисплей. Това позволява на потребителите да виждат и най-малките детайли с изключителна яснота и безпроблемно да се справят със сложните работни процеси.

 

 

ThinkVision P34w-20

34-инчовият ThinkVision P34w-20 осигурява ярки изображения с разделителна способност WQHD (3440 x 1440) и широк ъгъл на видимост. Създаден специално за потребители, които често изпълняват множество задачи, мониторът предлага повече пространство за безпроблемен работен процес, благодарение на съотношението 21:9. P34w-20 също се грижи и за здравето, и комфорта на очите ви чрез технологията Natural Low Blue Light за намаляване на вредните светлинни емисии.

 

 

ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock

Новият ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock разполага със захранване от 300w и е снабден с Intel AMT. Така потребителите се нуждаят само от един високоефективен универсален порт, за да доставят лесно енергия на мобилните си работни станции.