Геймърите, които искат да получат преднина в играта, без да се налага да обират банка, могат да разчитат на набора от надеждни геймърски устройства на Lenovo, които ще им осигурят преднина в надпреварата.

Такива устройства са лаптопът IdeaPad Gaming 3i и IdeaCentre Gaming 5i – новата огнена и мощна домашна бойна станция.

Lenovo IdeaPad 3i


Създадени, за да елиминират насичането на екрана, бавното зареждане на игрите и неудобните клавиатури, 15-инчовият лаптоп IdeaPad Gaming 3i с възможност до 120Hz честота на опресняване екрана е с мобилен процесор до 10-о поколение Intel Core i7 H-Series. По-късно тази година IdeaPad Gaming 3 ще предлага като опция мобилни процесори AMD Ryzen.

Разгорещените геймърски сесии на този нов лаптоп вече могат да траят по-дълго от преди, благодарение на подобреното охлаждане с допълнителна тръба за отвеждане на топлината, която е част от дискретния GPU, плюс двойни термални отвори за по-добро проветряване.
Ясният звук от говорителите с  Dolby Audio допълва до 15-инчовия HD (1920 x 1080) IPS екран с тънки рамки. Можете да изберете и опционалната скорост на опресняване от 120Hz и до NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti видеокарта за наистина разтърсващо преживяване.
Този компютър се откроява от останалите с решението Lenovo Q-Control 3.0 за смяна на режима на производителност и до 8 часа живот на батерията9 с технологията за бързо зареждане Rapid Charge. Предлага се в два атрактивни цвята – великолепното хамелеоново синьо или ониксово черно – и тежи едва 2,2 кг, което го прави свръх преносим.

IdeaPad Gaming 3i е с клавиатура със синя подсветка и 1,5 мм дълбочина на потъване на бутоните, монолитен прецизен тракпад, стандартен цифров блок, големи бутони със стрелки и специални медийни бутони за победители.

Lenovo IdeaCentre Gaming 5i


Новият специално разработен IdeaCentre Gaming 5i е със синя обграждаща подсветка отпред и разполага със забележителни функционалности за производителност, като например процесори до Intel Core и до NVIDIA GeForce RTX 2060 .

Още по-елегантен отпреди и във възхитителния хамелеоново син цвят, този компютър е с още по-добро охлаждане, като едновременно охлажда системата и заглушава шума от вентилатора, дори и в най-интензивните моменти в гейминга. По-късно тази година IdeaCentre Gaming 5 ще предложи като опция и десктоп процесори AMD Ryzen.
Машината поддържа богат и мощен звук от Dolby Audio. С богатия набор от портове на IdeaCentre Gaming 5i свързването на периферни устройства е лесно като детска игра – така че защо не добавите страхотен монитор, създаден специално за гейминг, като наскоро представения гейминг монитор Lenovo Legion Y25-25.

Още от Digital: Lenovo Legion 7i , Legion 5i и Legion 5 са новите геймърски лаптопи на компанията