Светът постепенно започна да се възвръща към усещането за нормалност от преди началото на пандемията. Въпреки, че кризата с COVID-19 не е приключила в някои страни вече започнаха да премахват ограниченията. Независимо от това има милиони хора, които работят от вкъщи и ситуацията изглежда няма да се промени скоро.

Много компании също така все още са склонни да започнат да връщат своите служители обратно в офиса. Ако и вие попадате в тази категория хора, които работят дистанционно вероятно ще ви е интересно да научите за Lenovo Go. Това е нова серия аксесоари за лаптопи, които обещават да улеснят ежедневната комуникация.

Портфолиото засега включва Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank и Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse. С течение на времето компанията ще продължи да актуализира серията с нови модели. Безжичната мишка и допълнителната батерия са първите представители на Lenovo Go серията и ще се продават на пазара до края на юни, съобщавa BGR.

 

 

Според официалните данни Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank ще може да се купи от потребителите за $90. Това е външна батерия с мощност от 20 000mAh, която може да се използва за захранване на повечето лаптопи на производителите. Максималната скорост на зареждане може да достигне до 65W.

Бъдещите собственици на Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank ще могат да захранват едновременно до три устройства, чрез вградените USB-C и USB-A портове. Необходимото време за зареждане на батерията е три часа, като е възможно да захраните по едно и също време две различни устройства.

Функцията за презареждане на лаптопи с USB Type-C ще допадне на хората, които работят дистанционно извън домовете си. Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse е безжична мишка, която може да се използва едновременно от няколко устройства, включително компютри и таблети. Това става с натискане на бутон.

Опцията за безжично зареждане също е практично решение, като цената достига до $59.99.

 

 

Още от Digital: Lenovo представиха първия лаптоп със специален слот за съхранение на аудио слушалки